MENÜ

DEET Kft. - Daruzás, daru bérlés

Daru és emelőgépek a Darucentrumtól

Cégünk, a DEET Kft. (Darucentrum) 1982 óta működik. Teljes egészében magyar tulajdonú társaság, melynek székhelye és telephelye Üllőn található.

Társaságunk a MOL Rt. minősített beszállítója. A beszállító nyilvántartásban BMR0011608 azonosító számon szerepel. Az előmínősitési eljárás során "emelőgépes, munkagépes szolgáltatás" tevékenységi körben "EA" kategóriás beszállító minősítést nyert el.
Ezen túlmenően, cégünk 1994-től ISO 9002-es, jelenleg MSZ EN ISO 9001:2001 minőségbiztosítási rendszer alapján működik.

 


Daruzás, emelőgépek bérbeadása

Fő profilunk az építőipari emelőgéppel végzett daruzás, emelő tevékenység. Ezt 12t és 120t közötti terhelhetőségű autódarukkal, önjáró kosaras személyemelővel és toronydaruval végzünk. (Különböző terhelhetőségű Liebherr, Poclain, Pinguely, ADK, Tadano típusú közúti-terep és terep autódaruinkkal, illetve Potain gyártmányú önszerelő toronydaruinkkal, valamint Grove kosaras személyemelő gépekkel állunk megrendelőink rendelkezésére.)

Daru bérbeadás


Ügyfeleink között költségvetési szervezetek, nagyvállalatok, közép- és kisvállalatok egyaránt megtalálhatók. A meglévő partnereink igényeinek folyamatos kielégítése mellett, nagy figyelmet fordítunk szolgáltatásaink mind szélesebb körű megismertetésére, új ügyfelek megnyerésére. 22 éves működésünk során üzletpolitikánk töretlen maradt, megrendelőinkkel hosszú távú együttműködésre törekszünk. Az évek során folyamatosan a kedvező árak kialakítására koncentráltunk és a jó minőségű szolgáltatásra a változó megrendelői elvárásoknak megfelelően.

Daruzási referenciáink megtekintéséhez KLIKK IDE!


Első hazai DARUS INFORMÁCIÓS központ

Magyarországon a Deet Kft. gondozásában 1996-ban megalakult az Első Magyar Darus Információ Központ, az EMDIK.A Magyarországon működő építő- és szállítógép kölcsönző és az ezekkel rendelkező vállalkozásokat feltérképezte, katalogizálta. Ezen információkat folyamatosan aktualizálja, melynek eredményeként az ország bármely területén gyorsan, pontosan és olcsón tudjuk a szükséges építő- és szállítóeszközöket biztosítani, a saját kapacitásunkon kívül.

Központunk számítógépes adatbázisa, informatikai és adminisztratív rendszere, lehetővé teszi a megrendelők és a szolgáltatók között a gyors kapcsolatteremtést. Nyilvántartási rendszerünkben nemcsak a potenciális megrendelőket, illetve az autó-, mobil-, toronydaruval és szállítóeszközzel rendelkező szolgáltatókat regisztráltuk, hanem az emelőgépek karbantartásával és javításával foglalkozó cégek országos hálózatát is.

A darus információ rendszer célja: magas színvonalú építő- és szállítóeszközös szolgáltató rendszer működtetése.

 

Deet Daruk munkában

Vállaljuk a daruzás és közúti áruszállítás teljes koordinációs munkáit. 
Diszpécserszolgálatunk munkanapokon irodánkban 06-18 óráig áll minden érdeklődő rendelkezésére.

Asztali nézet