MENÜ

DEET Kft. - Daruzás, daru bérlés

A PARKER HANNIFIN CORPORATION magyarországi technológiai központja a DEET KFT.

ATermékei közül mobil és ipari felhasználás területére tervezett hidraulikus, pneumatikus rendszereket, fődarabokat, irányítástechnikai eszközöket kínál partnereinek.

A PARKER HANNIFIN a világ vezető gyártója a hidraulikus, pneumatikus és elektronikus hajtástechnikai alkatrészek és rendszerek területén. A PARKER kínálata több, mint 3100 terméksorozatot tartalmaz, amellyel kb. 1200 alkalmazási területen vezérelnek mozgásfolyamatokat az iparban, a járműiparban és a légi közlekedésben. A PARKER egyike azon kevés gyártónak, aki ügyfeleinek lehetőséget kínál a hidraulikus, pneumatikus és elektromechanikus, számítógéppel támogatott mozgásvezérlési megoldások közötti választásra, illetve azok kombinációjára.

 

hidraulikus, pneumatikus rendszerek, irányítástechnikai eszközök


MTC - Mobil Technológiai Megoldások

MTC - értéknövelés és ügyfélszolgálat
Helyi szinten a DEET Kft. Mobil Technológiai Centrum (MTC) szolgálja ki a mobil alkalmazású hidraulikai igényeket.

Olyan szakértőket alkalmazunk, akik minden, a mobil hidraulikával kapcsolatos mérnöki, mûszaki tanácsadási és rendszerszervizelési kérdésben kompetensek. A Mobil Technológiai Centrumot a DEET Kft. és a Parker azzal a céllal hozta létre, hogy kiszolgálja az ipari ügyfelek változó igényeit, ugyanakkor helyi szakkereskedőkkel és minõségi ügyfélszolgálattal is rendelkezésre álljon.
A DEET Kft. Mobil Technológiai Centrum olyan válogatott szakkereskedőkkel rendelkezik, akik elkötelezettek a minőségi ügyfélszolgálat irányában, és komplett rendszermegoldásokat kínálnak.

A DEET Kft. Fluidtechnikai üzletága hasznos segítséget nyújt céljai elérésében!
Az együttműködés során természetesen minden esetben az optimális minőségű Parker részegységek ön által előállított vagy értékesített gépben történő alkalmazására készítünk ajánlatokat.

A speciális Fluidtechnikai üzletág műszaki támogatást nyújt a gépek hidraulikus rendszerének fejlesztésben és a végső finombeállításban. Mérnökeink többéves tapasztalattal rendelkeznek a legkorszerűbb rendszerek kialakításában, újabb és újabb rendszermegoldásokat tárnak ön elé mindaddig, amíg meg nem lesz elégedve prototípusa teljesítményével.

Fluidtechnika - konténer emelés

Költségcsökkentő termékoptimalizálás
Amennyiben tervező gárdáját magasan képzett rendszermérnökökkel egészíti ki, Ön is kamatoztathatja munkatársaink azon szaktudását és tapasztalatait, amelyet az átfogó rendszermegoldások kialakításában a legigényesebb megrendelõk több évtizede történő kiszolgálásával gyűjtöttünk.
Célunk, hogy támogassuk Önt a Parker részegységek alkalmazásában és az üzemi tulajdonságok javításával növeljük a termelékenységet. Mindezt az összköltség csökkentése mellett. Alkalmazza Ön is rendszerszakértőinket a projektfejlesztésben!

Célirányos szervezet
A Fluidtechnikai üzletág rendszerjavaslatok és -megoldások kidolgozását végzi, ügyfeleink igényeinek kielégítése érdekében a kereskedelmi- és termékosztállyal szoros együttműködésben. Jól struktúrált és hatékony szervezeti felépítésének köszönhetően üzletágunk kompetens partner a gépek új generációinak kifejlesztésében.

Jelen üzletágunk a versenyképes részegységek fejlesztésére és gyártására szakosodtak. A Parker átfogó termékskálájának köszönhetően a Fluidtechnikai üzletág képes ügyfeleink rendszereit tovább optimalizálni. A helyi értékesítési lerakatok támogatásával pedig valóban elsőosztályú vevőszolgálatban részesítjük ügyfeleinket.

Fluidtechnika - autódaruRendszerjavaslatok
Sokéves és szilárd alapokon nyugvó, a mobil hidraulikarendszerek kialakításában szerzett tapasztalatunk az Ön számára is elérhető. Műszaki támogatást nyújtunk, hogy a Parker részegységek tökéletesen illeszkedjenek az Ön hidraulika rendszerébe, hogy optimális üzemi tulajdonságokat és alacsony összköltséget érjünk el.

Üzembe helyezés
Rendszermérnökeink nem csak a mobil hidraulikus rendszer kifejlesztésében, de a prototípus üzembe helyezése és a rendszer tulajdonságainak kívánt teljesítményértékekre való beállítása során is az Ön rendelkezésére állnak.

Fluidtechnika - földmunkagép

Funkciók továbbfejlesztése
A Fluidtechnikai üzletág folyamatosan és szoros együttműködésben dolgozik a Parker termék-üzletágaival, hogy tovább javítsák részegységeink valós üzemi tulajdonságait és ezzel kielégítsék ill. túl is teljesítsék a jövőbeli követelményeket.
A külön erre a célra létrehozott Parker Rendszerfejlesztő Központban minden részegységet kíméletlen és realisztikus vizsgálatoknak vetnek alá annak érdekében, hogy termékeink megbízhatóan és nagy teljesítménnyel elégítsék ki az Ön által támasztott követelményeket.

A jövőbeli alkalmazások termékei
Annak érdekében. hogy a gépek és berendezések fejlesztésében a jövőben is az Ön partnerei lehessünk, erőforrásainkat a kutatás-fejlesztés terén olyan új és javított termékekre összpontosítjuk, amelyek állandó értéknövekedése az Ön gépeinek jövőbeli fejlődését is biztosítja.

Asztali nézet