MENÜ

DEET Kft. - Daruzás, daru bérlés

Komponensek

A Parker kínálja ügyfeleinek a világ legszélesebb hidraulikai termékskáláját. A szivattyúktól és szelepektől a motorokig és vezérlőmodulokig minden termékünket az adott alkalmazási terület legmodernebb technológiája jellemzi, pl. a precíz mozgások elektronikus felügyelete és a korszerű tervezési módszerek, amelyek kompaktabb méreteket eredményeznek, és minden eddiginél nagyobb funkcióválasztékot tesznek lehetővé.
A Parker hidraulikus részegységeit és rendszereit úgy alakították ki, hogy hely- és súlytakarékos felépítésük mellett pontos és megbízható vezérlést biztosítsanak.

Szivattyúk

A Parker széleskörű és magas hatásfokú hidraulika szivattyú kínálatában állandó- és változtatható szállítású axiáldugattyús szivattyúk, valamint lapátos és fogaskerekes szivattyúk szerepelnek. A Parker szivattyúk széles alkalmazási tartományt fednek le és kombinálhatók a komplett, elektronikus és számítógéppel támogatott vezérlésekkel. Mint minden Parker termék, a szivattyúk is a legkiválóbb alapanyagokból és szigorú minőségellenőrzés mellett készülnek. Mindezek az intézkedések magas hatásfokú, alacsony karbantartásigényű és a legkeményebb feladatokra is megfelelő szivattyúkat eredményeznek.

Motorok

Átfogó motorkínálattal rendelkezünk magas és alacsony fordulatszámokra, akár 110 000 Nm forgatónyomatékig. Többféle motortípus választható, többek között fogaskerekes, bolygókerekes, axiál- és radiáldugattyús rendszerûek, állandó vagy változó folyadékszállítással. A Parker hidraulikus motorjait igen magas hatásfok, valós nyomáskiegyenlítés és megnövelt karbantartási ciklusok jellemzik.

Fluidtechnika - motorok

Hidraulikus szelepek és vezérlések

A Parker hidraulikus vezérlőszelepeivel gyakorlatilag minden ipari feladat megoldható, az egyszerű ki-be funkciótól a mozgásfolyamatok pontos vezérléséig.
A termékskálában többek között beszerelhető szelepek is találhatók.
Rendszer-szeleptömbök, mobil-vezérlőszelepek, nyomás- és áramlásszabályozó szelepek, elővezérlő szelepek, valamint alaplapra szerelt út- és arányos szelepek, illetve elektronikus és felügyeleti funkciót is ellátó összrendszer-vezérlők szerepelnek.

Hidrosztatikus kormányberendezések

A Parker komplett termékskálát fejlesztett ki a hidrosztatikus kormányberendezésekből a mobil munkagépekhez. Ezek a robusztus részegységek különösen ellenállók a külső behatásokkal és az üzemi körülményekkel szemben. A paletta számos különböző méretű egységet tartalmaz nyitott középállással (OC), zárt középállással (CP) és terhelésérzékelő (LS) kivitelben is.

Elektronika

A Parker több évtizedes, a korszerű elektronika fejlesztésében szerzett tapasztalata felhasználásával készít egyszerű és komplex vezérlőrendszereket, amelyek bármely feladatra alkalmazhatók.
A továbbfejlesztett IQAN-rendszer egy, a nemzetközi szabványokat kielégítő vagy túl is teljesítő jól bevált hardvert kombinál egy felhasználóbarát, rugalmas szoftverrel.
A nagy választékból az IQAN-rendszerek egyszerűbben építhetők fel. Komplexebb rendszerek a Master/Display-egységekkel és expanziós modulokkal alakíthatók ki, amelyek CAN-buszon keresztül kommunikálnak egymással.

Hidro-akkumulátorok

A Parker a hidro-akkumulátorok széles termékskáláját kínálja, azok minden szükséges tartozékával együtt.
Dugattyús-, tömlős-valamint membrános hidroakkumulátorokból és kiegészítőkből egész sorozatok rendelhetõk meg. Ezek a jól bevált részegységek javítják a hidraulikus berendezések hatásfokát, mivel fenntartják a nyomást, kiegészítik a szivattyú teljesítményét és lecsillapítják a rendszer nyomáscsúcsait.
Masszív konstrukciójuk sokéves megbízhatóságot és gazdaságos, megbízható üzemeltetést garantál.

Hidraulikus csatlakozóelemek

A Parker komplett terméksorozattal rendelkezik a hidraulikus csatlakozóelemekből, de emellett megfelelő szolgáltatásokat is kínál hidraulikus-, pneumatikus- és egyéb folyadékos rendszerekhez.
A termékekhez a legkorszerűbb technológiát alkalmazó, minőségi szerelvények tartoznak úgy, mint csavarkötések, gyors csatlakozók és hidraulikus tömlők változatos alapanyagból, burkolattal, külső takaróelemekkel, stb.

Szűrés

A szűrő elemeket a Parker maga fejleszti annak érdekében, hogy az Ön hidraulikus rendszere és annak részegységei az olaj elszennyeződése ellen optimális védelemben részesüljenek.
Kínálunk magas-, közép- és kisnyomású szűrőket, cserebetéteket, mobil szűrőállomásokat és elemzőkészülékeket. A széleskörű kínálat termékei, amelyek között a nyomó- és visszafolyóági szűrők is megtalálhatók, javítják a gép élettartamát, csökkentik a karbantartási igényt és a költségeket.

Fluidtechnika - szűrők

 

Munkahengerek

A Parker a világ legjelentősebb gyártója a hidraulikus munkahengerek területén. Tartós üzemre méretezett munkahengereinket több millió zavarmentesen végrehajtott munkaciklus és nagy teljesítmény jellemzi, amit Ön joggal el is várhat a Parker termékektől.
A Parker munkahengerei már több évtizede bizonyítanak a legkülönbözőbb alkalmazásokban.

Hidraulikus tápegységek

A Parker széles tartományban állít elõ hidraulikus standard-tápegységeket is. A paletta a 20 literes kisméretűtől a 625 literes modul-aggregátig terjed.
A Parker az ügyfél igényei szerint méretezett és tervezett hidraulikus rendszereket is gyárt. Ezek a tápegységek szinte bármilyen, az adott alkalmazáshoz szükséges hidraulikus komponenssel felszerelhetők, így az ügyfél a teljes rendszert egy kézből szerezheti be.

Forgatóművek (lengőmotorok)

A Parker piacvezető a fogasléces hidraulikus forgatóművek tervezésében és gyártásában, amelyek akár 68 000 Nm forgatónyomatékot is kifejthetnek. A standardkivitelű forgatóművek mellett az ügyfelekkel olyan megoldásokon is dolgoznak, amelyek kielégítik az egyedi alkalmazások speciális követelményeit. A forgatóművek állandó és nagy forgatónyomatékot adnak le, amivel számtalan folyamat hajtható végre, pl. felállítás, forgatás, átfordítás, billentés, megjelölés, keverés,szelepműködtetés,feszítő- és szorítóműveletek.
Alkalmazhatók szerszámgépekben, a csomagolásnál, a tengerészetben, gépkezelő berendezéseknél és fém-, gumi- vagy műanyagipari megmunkálógépeknél.

Integrált hidraulikus rendszerek (szeleptömbrendszerek)

A Parker vezető szerepet tölt be az integrált hidraulikus rendszerek tervezésében és gyártásában.
Kész megoldásokat kínál a legkomplexebb vezérlésekre is: átfogó termékskálájából kiválasztjuk a megfelelő becsavarozható szelepeket, majd azokat rendszerblokkba integráljuk. A termékek teljesítményét 3D CAD/CAM szoftverrel, a legmodernebb feldolgozóközpontokkal és teljesen automatizált tesztberendezésekkel maximalizáljuk.

Fluidtechnika - tömítések

Asztali nézet