D.E.E.T. Kft.

Gép-és acélszerkezet gyártás

Cégünk, a DEET KFT harmadik fő profilja az egyedi gyártás, legyen szó acélszerkezetekről vagy egyedi tervek alapján elkészített gépekről. Megrendelőink által hozott egyedi tervek alapján, vagy saját tervezőmérnökeink elképzelése szerint mi megvalósítjuk ötleteit, megépítjük az Ön számára leginkább megfelelő gépet.

Egy egyedi igényeknek megfelelő gép tervezése és legyártása komoly szakmai tapasztalatot, és az összes munkafolyamat elvégzésére alkalmas szerszámgépeket igényel. A DEET Kft több, mint 20 éve biztosítja szolgáltatásait megrendelői számára, így Ön is biztos lehet benne, hogy ha hozzánk fordul, a megfelelő partnerre bízza gépe tervezését, tesztelését és gyártását. Műszaki tervek alapján megvalósítjuk elképzeléseit, legyártjuk gépeit.

Ha gépgyártásról van szó, mi itt is a teljességre törekszünk. Éppen ezért a gyártási tevékenységünk magába foglalja a tervezést, az alapanyagok beszerzését, a gyártás során szükséges mindenfajta anyagmegmunkálást is, mint például a fémszórás, revétlenítés, esztergálás, marás, abrazív vízzelvágás, plazmavágás, egyéb lemezmegmunkálás, CNC forgácsolás tevékenységét. És természetesen magunk végezzük a berendezések festését, elektromos és hidraulikus kialakítását, összeszerelését is.

Egyedi gépek, acélszerkezetek

Termékpalettánkon 30t, 60t, 240t teherbírású autódaruk és egyedi kivitelű személy-emelőkosaras gépek gyártása szerepel, hogy Ön a legjobb eszközöket kapja daruzás, emelő tevékenység elvégzéséhez is.

Tevékenységüket kibővítve mára a mobil gépjavító szegmens szakmai gyöngyszemévé vált. Gépjavító részlegük autódaruk, földmunkagépek, szállító járművek és egyéb gépek javítására szakosodott.

Lakatos és minősített hegesztőinek köszönhetően nagy rutint szereztek tehertartó acélszerkezetek javításában és új termékek gyártásában.

A gyártás
folyamata

1

Elképzelés

Fogalmazza meg ötletét, elképzelését az új, egyedi haszongépet illetően.

2

Kapcsolatfelvétel

Hívjon minket bizalommal!
06 20 852 00 74

3

Szerződés, megvalósítás

A telefonon megbeszélt adatok alapján megküldjük a szerződést, majd megkezdjük az új haszongépe tervezését és megépítését.