D.E.E.T. Kft.

Pályázatok

A DEET Kft. 53,38 millió Ft vissza nem térítendő támogatásban részesült. A projekt keretében beszerzésre került 2 db új SWF NOVA egyfőtartós híddaru, 1 db Phoenix 405 hegesztőberendezés, 1 db HUN 35 TD daru, 1 db Hyperterm Powermax 125 plazmavágó gép, 1 db PROFIECOLINE (PE) 3D 28-as furatátmérőjű hegesztőasztal és PROFIECOLINE Szett 730. A beszerzett eszközök, olyan kapacitásbővítést eredményeznek, amelyre tényleges piaci igény mutatkozik, illetve javítja cégünk technológiai felkészültségét, versenyképességét és erőforráshatékonyságát. A berendezés üzembe helyezésével a gépkezelői létszám bővítése is elengedhetetlenné válik. Megvalósulnak továbbá a kötelező nyilvánossághoz kapcsolódó feladatok is.

A támogatás forrása: Pest megye Területfejlesztési Koncepciója 2014-2030 és Pest megye Területfejlesztési Programja 2014-2020 megvalósításához nyújtandó célzott pénzügyi támogatás

Projekt címe: Eszközbeszerzés és technológiai fejlesztés a DEET Kft-nél
A támogató neve: Pénzügyminisztérium
A megvalósítás helye: 2225 Üllő, Mező u. 81 HRSZ 1441
A támogatott tevékenység megkezdésének időpontja: 2018.11.23
A támogatott tevékenység befejezésének időpontja: 2019.11.22
A társaság profilja a kezdetektől, az emelőgépekkel végzett szolgáltatásnyújtás (TEÁOR 4399) Autódaruinkkal részt veszünk a hazai kis és nagyberuházások darukkal történő kiszolgálásában, így többek között a Mol, Ovit, MERT, TVK, Járműgyárak, A szakterületi tevékenységeink kiterjednek a daruk sérült tehertartó acélszerkezetének újra gyártására (TEÁOR 2822), vagy új tervezésű acélszerkezetek , gépészeti egységek gyártására. Megrendelői körünk elsődlegesen az MVM-OVIT Zrt, a Mátrai Erőmű Zrt, a Magyar Honvédség és számtalan emelőgépet és haszongépet üzemeltető nagy és középvállalkozásból tevődik össze. Eszközparkunk átlag életkora 40 év.

A kiváló műszaki állapot fenntartás ellenére megrendelői igény van a modernebb, hatékonyabban munkavégzésre alkalmas és üzemeltetési költségoptimalizálás elvárásait jobban teljesítő darukkal történő szolgáltatásnyújtásra. Gyártás folyamán a nagyméretű munkadarabok mozgatásához szükségünk van 2 db üzemi híddarura az eddig használatos targoncák kiváltására, mellyel gyorsabban és hatékonyabban tudunk dolgozni és a piaci versenyképességünket tudjuk növelni. A nagyszilárdságú acélból készült szerkezeteket nagypontosságú hegesztőgépekkel kell hegeszteni, mely gépek impulzus üzemmódban képesek dolgozni, a pontos munkavégzés érdekében plazmavágó gépre is szükségünk van.

A projekt keretében beszerzett eszközöktől a vállalkozásunk tevékenységének tekintetében számos területen pozitív eredményeket várunk:

– jelentős műszaki fejlődés – a meglévő szolgáltatásunk színvonalának komoly növekedése

– a szállítási határidő csökkenése

– a gyártási spektrum szélesítése

– a jelenlegi berendezések segédműveletekre történő átszervezésével, sokkal komplexebb termelési ütemezés valósítható meg

– kapacitásbővítés révén nagyobb volumenű gyártási igénynek tudunk eleget tenni

– az új megkeresések kiszolgálásával a beruházás eredményeként az árbevételünk növekedni fog

– a berendezések üzembe helyezésével a gépkezelői létszám bővítése is elengedhetetlenné válik