D.E.E.T. Kft.

Minőségirányítás

Elkötelezettséget vállalunk a Vevői követelmények-elvárások magas színvonalban történő teljesítésére. Mindent megteszünk, hogy ügyfeleinket megtartsuk, újakat szerezzünk, és elégedettségüket folyamatosan növeljük.

Munkavállalóink bizalmát nem csak megszerezzük, hanem minden tőlünk telhetőt megteszünk, hogy számukra a munkavégzésük alatt az egészséget nem veszélyeztető és biztonságot nyújtó munkakörülményt biztosítsunk.

Társadalmi kapcsolatainkkal megbízható partneri viszony fenntartására törekszünk. Munkavégzésünk eredményessé tétele érdekében, termelési hatékonyságnövelő intézkedéseket vezetünk be, melynek hatékonyságát havonta ellenőrizzük vezetői szemlék alkalmával és fejlesztjük a kollégák és Vevőink bevonásával.
Elkötelezettek vagyunk szűkebb és tágabb régióba vett környezetvédelem mellett. Törekszünk a károsanyag kibocsátásunk csökkentésére.

A munkahelyi egészségvédelem és biztonság megteremtése érdekében napi rendszerességgel nyomon követjük szakmunkásaink munkavégzése során, a biztonságos munkavégzés feltételének meglétét.
Energiagazdálkodásunk hatékonyságára törekedve, gázolaj és villamos energia pazarlása ellen küzdve, olyan eszközök beszerzésére és technológiák bevezetésére törekszünk, mellyel csökkenteni tudjuk károsanyag kibocsátásunkat, környezetünk szennyezését.

vca-scc-tanusitvany

Környezet-, munka- és egészségvédelmi céljainkat a VCA/SCC** minőségirányítási rendszer 2017-es bevezetésével szeretnénk Vevőink felé is biztosítani.

iso-9001-tanusitvany

Szolgáltatásaink minőségét 2002. óta az ISO 9001-es rendszer bevezetésével tartjuk Vevőink elégedettségére magas szinten.